cabecera
 
   
 


CARRERA POPULAR 50 ANIVERSARI ASMISAF

L'Associacio Prominusvalids Psiquics de La Safor (ASMISAF) organisà el passat dumenge dia 8 de novembre una carrera commemorativa de la seua 50 aniversari baix el lema DEPORT I INCLUSIO - JUNTS MES LLUN Fon una jornada no competitiva i de caracter solidari en la que participaren mes d'un miller de persones i mos recolzaren mes de 150 voluntaris.


La carrera tenia un recorregut urba de 2,3 quilometros, aproximadament, que els participants realisaren corrent, trotant, caminant o en cadires de rodes, ya que l'objectiu era que correran tots junts i fomentant el deport i l'inclusio. L'eixida i l'aplegada estaven situades en la plaça del Prat de Gandia.
Els guanyadors de la carrera foren Paula Martín i Yeray Marlisant, els premis ASMISAF se'ls adjudicaren Marisa López i Victor Díaz. Per la seua part, Inma Garcia i Miquel Martí quedaren primers en cadira de rodes mentres que Álex Marc i Vora Piris resultaren ser els mes jovens participants i Pilar Estruch la mes veterana. La familia Sendra Pérez fon la mes numerosa en mes de 40 membres.
Despres de la carrera se programaren diverses  activitats, tant per als mes menuts (Pintacares, tallers de Manualitats, circuits Psicomotrices, Yimkanas, etc.) com per al restant de participants (divertits Photocalls, classe de tumba, musica, etc.). 
Una solejada dema que resultà ser un trement exit de participacio i que feu gojar a tots els participants en companyia de familiars i amics. 
Els actes de commemoracio del 50 aniversari d'ASMISAF continüen ya que el 4 de decembre se va a representar l'obra de teatre Flashback - El musical, un recorregut, a través de la musica, pels 50 anys des de la seua fundacio, interpretada pels chics del Centre Ocupacional. 
Ademes el dia 21 de decembre està tambe confirmat un partit de futbol entre l'U.D. Portuarios del Grau de Gandia i la jovenil Divisio d'Honor del Valencia CF. 
Pese a que l'any 2015 aplega al seu fi encara queden atres actes per celebrar que anirem dessonillant conforme s'acoste la seua celebracio. Estigau atents.   


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.