cabecera
 
   
 


Sopar de Gala 50 aniversari Asmisaf

Abril 2016


El proxim dissabte 23 dabril de 2016 va a tindre lloc la clausura dels actes de commemoracio del cinquanta aniversari dAasmisaf. Per a aixo sha organisat un sopar de Gala en lHotel Gandia Palace en la Plaja de Gandia.

A este event van a assistir totes aquelles persones que formen la familia Asmisaf; familiars, professionals, voluntaris, colaboradors i simpatisants. Ademes shan invitat a representants dels diferents ambits de la societat, politic, social i empresarial. Entre atres, ya han confirmat la seua presencia la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, i consellera digualtat i polítiques inclusives, la Sra. Mónica Oltra Jarque i el Director General de Lesport de la Generalitat Valenciana, el Sr. Josep Miquel Moya Torres.

Tant la Junta Directiva dAsmisaf en el seu president, Sr. Miquel Micó Marçal, al front, com totes les persones que formen lEntitat esperen que este acte suponga un gran colofo a tot un any 2015, el de la seua 50 aniversari, replet dactes commemoratius que han deixat una gran calcigada en la societat, que esperem servixca per a conscienciar-la, encara mes si cap, de que les persones en diversitat funcional deuen ser persones de ple dret.

Encara està obert el determini per a poder assistir al sopar. Si tapetix acompanyar-mos pots posar-te en contacte en Asmisaf en el telefon 96 289 93 31.
 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.