cabecera
 
   
 


El colorit de la festa Holi Fun aplegarà a Sagunt el 25 de juny

La marcha tindra lloc en lurbanisacio Nort del Palancia


Font: www.eleconomico.es


La Holi Fun inundarà de colors Sagunt el proxim 25 de juny. Este novetos event, concretament, se realisarà en lurbanisacio Nort del Palancia de Sagunt i formarà part del programa de les festes patronals de Sagunt encara que, per la data de realisacio, sincloura dins de la programacio de la celebracio de Sant Joan. Esta marcha, organisada per lempresa Factoria 7 junt a la Federacio de Penyes de Sagunt, i en la que colabora lAjuntament de Sagunt, contarà en limplicacio de la Federacio Junta Fallera de Sagunt, la Federacio de Penyes de Port de Sagunt i la Confraria de la Purísima Sanc de Nostre Senyor Jesucristo, entre atres entitats.

En la presentacio de la carrera han estat presents la regidora delegada de Deports, Remei Torrent, el regidor delegat dEducacio, Josep Manuel Tarazona, el president la Federacio de Penyes de Sagunt, Ricardo Melià, aixina representants dels diversos colectius que colaboren i dels centres ocupacionals als que anira destinada part de la colectacio deste event, ademes de membres de lorganisacio com Vicent Vergara.

Com han informat durant la presentacio d'este event, la Holi Fun no es una competicio propiament dita sino una marcha de cinc quilometros en la qual els participants passen per una serie de ponts en els que se tiraran polses de colors. A la marcha haura una festa associada en DJ’S, alguns locals, i algun grup musical. Es una festa de quatre hores a on tambe haura foodtrucks per a que la gent sope i termine la festa dins del clos. Ademes, segons han explicat els organisadors, de cada 14 euros, que costera l'inscripcio, se destinarà un euro a un fi social que servirà per a ajudar als Centres ocupacionals de Socoltie i Sant Cristòfol.

«Quan me plantejaren el proyecte no pogui dir que no perque la finalitat, ademes de la diversio es una llabor benefica per a dos centres de nostra ciutat. Ademes es una forma de donar a coneixer que Sagunt no es nomes una ciutat de bous, i orquestes, sino tambe som capaços de posar-mos d'acort en temes importants. Esperem contar en l'assistencia de tots per a ajudar als centres i donar repercussio a l'acte», ha afirmat l'edil de Deports, Remei Torrent, qui apuntava: «Volem potenciar les bones practiques de nostra ciutat, si continüem per este cami serem molt mes que el patrimoni cultural de nostra ciutat. Busquem que nostres dos festes d'interés turistic nacional creixcan i si ve gent de fora tindra repercussio al Turisme de la ciutat». 

Per la seua part, el president de la Federacio de Penyes de Sagunt, Ricardo Melià, ha agrait a la consellería de Deports el soport que ha rebut este proyecte que considera «espectacular per a la ciutat perque es un nou event per a nostres festes patronals com part del canvi d'image que li estem donant al programa des de l'any passat; va ser un dia per a recordar». Finalment els representants de Socoltie i Sant Cristòfol han agrait esta iniciativa i que conten en ells per a ser els beneficiaris de la colectacio solidaria d'este event que esperen que siga «multitudinari».

Les inscripcions se realisaran mediant la pagina web www.holifun.es en la que se publiquen les dates i ciutats a on tindran lloc les marches en preus i condicions. Es obligatori farcir les senyes personals de cada participant en el moment de la compra ya que aço garantisarà que cada participant estiga cobert pel segur de l'event. Per atre costat, els chiquets de 8 anys i fins els 12 anys deuran comprar l'entrada infantil i deuran anar acompanyats el dia de la marcha per un adult inscrit. 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.