cabecera
 
   
 


XVI JORNADES DEPORTIVES

El proxim dia 13 de Maig tindra lloc les XVI JORNADES DEPORTIVES ASMISAF. DEPORT PER A TOTS

El proxim dia 13 de Maig tindra lloc les XVI JORNADES DEPORTIVES ASMISAF. DEPORT PER A TOTS, la jornada començarà al voltant de les 11.00H  a sera el proxim 13 de Maig en les instalacions de POTRÍES. En esta jornada se realisaran competicions de proves adaptades, prova de petanca, boccia, basket, etc... Ya son varis anys que venim organisant estes jornades en molt esforç i dedicacio per part de tot lequip. Este esforç se veu molt recompensat en lalegria i ilusio en que  els participants acollixen  esta jornada deportiva.  En este dia els chics dASMISAF, aixina com companyers datres associacions que mos acompanyaran com per eixemple chics/as de la Fundacio ESPURNA i de la Fundacio Santa Francesc de BORJA dAlacant, gojaren dun dia de deport i diversio a laire lliure en molts amics i companyers. 

Al voltant de les 13.30H tindra lloc lentrega de premis que sera presidida per la vicepresidenta de lassociacio Sra. Na Antonia Tobarra.

Despres tindra lloc el menjar camper i a continuacio nostre equip doci organisarà divertides activitats i jocs per a tots, activitats dexpressio artistica , etc..

Estes jornades se poden realisar gracies a la colaboracio de FUNDACIO MAPFRE, SPECIAL OLYMPICS I PLENA INCLUSIO  que any despres de any mos acompanyen i compartixen nostra ilusio per lorganisacio destes proves.

Esperem poder contar en la presencia dels mijos de comunicacio per a que CUENTEN de primera ma i en directe les experiencies que alli se van a viure. 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.