cabecera
 
   
 


La FEAD assistix a l`acte dadhesió al manifest per una finançació justa

La FEAD assistix a l'acte d'adhesio al manifest 'per una finanacio justa' portat a veta el 28 de setembre en el Pati GGICO del Palau de la Generalitat.Valncia, 16 de setembre de 2016

 

A latenci del president/a de lentitat

 

La Comunitat Valenciana patix un gravssim problema de finanament des de fa molts anys que est provocant un deute pblic insuportable i que afecta el funcionament dels servicis pblics ms elementals. Som lnica autonomia amb una renda per habitant inferior a la mitjana que rep dels poders pblics menys del que aporta, la qual cosa implica una ruptura dels principis dequitat i solidaritat. s a dir: incls sent ms pobres, continuem aportant una contribuci de diners a ladministraci de lEstat que es troba per damunt del que ens correspon pel nostre nivell de renda.

 

El Consell de la Generalitat ha decidit realitzar en els prxims dies una campanya dadhesions al Manifest “Per un finanament just” que va impulsar el Consell de la Generalitat i que ja va ser firmat per les universitats pbliques valencianes, els empresaris i els sindicats el passat 7 doctubre, i que tamb van subscriure ms de 300 alcaldes el 23 dabril denguany. Este manifest seguix lacord unnime de les Corts Valencianes que exigix al Govern central una reforma immediata del sistema de finanament autonmic, el reconeixement dels dficits de finanament acumulats i lexecuci per part de lEstat dinversions en infraestructures.

 

Ara, des del Consell de la Generalitat volem invitar a la societat valenciana, concretament al seu teixit associatiu, a participar en esta reivindicaci amb la firma solemne del mencionat Manifest (que adjuntem) en un acte que tindr lloc el dimecres 28 de setembre, a les 19h, al Palau de la Generalitat.

 

Si la seua entitat decidix subscriure el Manifest i/o participar en lacte del dia 28, preguem ens ho comuniquen fins al dilluns 26 de setembre per a fer les previsions de protocol procedents. Si no poden assistir a lacte per s volen signar el Manifest ens ho poden comunicar igualment fins el dia 30 de setembre, als efectes de fer pblica la seua adhesi al documentLadrea electrnica per comunicar ladhesi al manifest o per a qualsevol altra informaci o dubte s,  secre_transparencia@gva.es

 

Al llarg de la setmana es faran actes de signatura del Manifest “Per un finanament just” per part de les distintes conselleries, per tant s possible que la vostra entitat reba ms duna convocatria. En eixa cas haureu de seleccionar lacte i la data en el qual desitgeu participar. A ms, el divendres 30 de setembre, entre les 18 i les 20,30h, es podr signar ladhesi presencialment en les seus de la Generalitat a Alacant (Casa de les Bruixes, Av. Doctor Gadea, 10) i Castell (Casa dels Caragols, C/ Major, 78).

 

Esperant comptar amb el seu suport a esta iniciativa, molt cordialment,

 

Manuel Alcaraz Ramos

Conseller de Transparncia, Responsabilitat Social, Participaci i Cooperaci 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1 G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Pgina realizada por Meganet Informtica S.L.