cabecera
 
   
 


La FEAD assistix a l`acte dadhesió al manifest per una finançació justa

La FEAD assistix a l'acte d'adhesio al manifest 'per una finançacio justa' portat a veta el 28 de setembre en el Pati GÓGICO del Palau de la Generalitat.València, 16 de setembre de 2016

 

A latenció del president/a de lentitat

 

La Comunitat Valenciana patix un gravíssim problema de finançament des de fa molts anys que està provocant un deute públic insuportable i que afecta el funcionament dels servicis públics més elementals. Som lúnica autonomia amb una renda per habitant inferior a la mitjana que rep dels poders públics menys del que aporta, la qual cosa implica una ruptura dels principis dequitat i solidaritat. És a dir: inclús sent més pobres, continuem aportant una contribució de diners a ladministració de lEstat que es troba per damunt del que ens correspon pel nostre nivell de renda.

 

El Consell de la Generalitat ha decidit realitzar en els pròxims dies una campanya dadhesions al Manifest “Per un finançament just” que va impulsar el Consell de la Generalitat i que ja va ser firmat per les universitats públiques valencianes, els empresaris i els sindicats el passat 7 doctubre, i que també van subscriure més de 300 alcaldes el 23 dabril denguany. Este manifest seguix lacord unànime de les Corts Valencianes que exigix al Govern central una reforma immediata del sistema de finançament autonòmic, el reconeixement dels dèficits de finançament acumulats i lexecució per part de lEstat dinversions en infraestructures.

 

Ara, des del Consell de la Generalitat volem invitar a la societat valenciana, concretament al seu teixit associatiu, a participar en esta reivindicació amb la firma solemne del mencionat Manifest (que adjuntem) en un acte que tindrà lloc el dimecres 28 de setembre, a les 19h, al Palau de la Generalitat.

 

Si la seua entitat decidix subscriure el Manifest i/o participar en lacte del dia 28, preguem ens ho comuniquen fins al dilluns 26 de setembre per a fer les previsions de protocol procedents. Si no poden assistir a lacte però sí volen signar el Manifest ens ho poden comunicar igualment fins el dia 30 de setembre, als efectes de fer pública la seua adhesió al documentLadreça electrònica per comunicar ladhesió al manifest o per a qualsevol altra informació o dubte és,  secre_transparencia@gva.es

 

Al llarg de la setmana es faran actes de signatura del Manifest “Per un finançament just” per part de les distintes conselleries, per tant és possible que la vostra entitat reba més duna convocatòria. En eixa cas haureu de seleccionar lacte i la data en el qual desitgeu participar. A més, el divendres 30 de setembre, entre les 18 i les 20,30h, es podrà signar ladhesió presencialment en les seus de la Generalitat a Alacant (Casa de les Bruixes, Av. Doctor Gadea, 10) i Castelló (Casa dels Caragols, C/ Major, 78).

 

Esperant comptar amb el seu suport a esta iniciativa, molt cordialment,

 

Manuel Alcaraz Ramos

Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.