cabecera
 
   
 


IV Cicle de conferencies Els dijous: una cita en la discapacitat, que organisa la Fundacio Serona

IV Cicle de conferencies Els dijous: una cita en la discapacitat, que organisa la Fundacio Serona de la Comunitat Valenciana, en la colaboracio d'Afanias de Castello, la Diputacio de Castello, l'Universitat Jaume I, El Corte Inglés de Castello i Plena Inclusio Comunitat Valenciana. 


IV CICLE DE CONFERENCIES
DIJOUS UNA CITA EN LA DISCAPACIDAD
Sala d'Ambit Cultural, 6ª planta, El Corte Inglés de Castello

DIJOUS 6 D'OCTUBRE. 18:30-20:30 hores.

"Dones i diversitat funcional: una nova visio".

Marta SENENT Rames. Llicenciada en Humanitats i Doctora per l'Universitat JAUME I. Ha orientat les seues investigacions cap als camps de la diversitat funcional, el genero i l'art. Conte en numerosos articuls publicats en revistes d'investigacio nacionals i internacionals. Colabora, ademes, en diversos grups d'investigacio.


DIJOUS 13 D'OCTUBRE. 18:30-20:30 hores.

Programa UJI-VOLUNTÀRIA, UNIVERSITAT JAUME I. El VOLUNTARIADO en entitats socials. Compromis Universitat-societat.

Carme Llazer Guillamón. Professora Titular de l'Universitat, Dret Romana. Departament de Dret Public. Directora Academica de l'Oficina de Cooperació al desenvolupament  i  Solidaritat.  Directora  de  Catedra (Facultat de Ciencies Juridiques i Economiques)


DIJOUS 20 D'OCTUBRE 18:30-20:30 hores. Empoderant    a    les    dones    en    Discapacitat intelectual per a una habitacio propia.

Noemí Sorià. Plena Inclusio Comunitat Valenciana. Responsable de l'Area d'Exclusio Social de Plena inclusio CV. Faenera Social. Màster en Genero i Politiques d'Igualtat (Institut d'estudis de la Dona.  UVEG). Analiste i Formadora en genero i diversitat sexual

Mireia Isaach Aymerich. Faenera d'Afanias de Castello, participa en el Programa “Escola de Pensament Lliure” de Plena Inclusio Comunitat Valenciana, en qui ha assistit a l'I Trobada de Practiques Admirables Plena Inclusio, celebrat en Córdoba, 13 i 14 d'Octubre, a on s'ha presentat com practica admirable. 

DIJOUS 27 D'OCTUBRE. 18:30-20:30 hores.

Plans d'igualtat en entitats de persones en discapacitat.

Immaculada Enguídanos Alcón. Llicenciada en psicología i en Ciencies de l'Educacio i master en Responsabilitat Social Empresarial. Durant mes de 25 anys la seua activitat professional s'ha centrat en la gestio de recursos humans, assessorament empresarial i orientacio professional i vocacional. Regidora de Benestar Social en l'Ajuntament de Castello pel partit Socialiste, durant dos llegislatures (2007-2015). En l'ultim any ha treballat com Assessora- consultora per a l'implementació de Plans d'Igualtat en varies entitats.

Marisa Capellín González. Experta en assessorament i implantacio de Plans d'Igualtat i mesures de conciliacio en entitats socials, empreses i organisacions. Formadora en materies d'igualtat, insercio laboral i Empreniment. Cofundadora i responsable de proyectes en reinventades, Associacio de dones mamprenedores de Castello. 


 
FEAD
Av/ Cortes Valencianas 41 - 1º G - Despacho 9
46015 (Valencia)
Tlf: 626 27 24 23
Página realizada por Meganet Informática S.L.